067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Svi proizvodi
 

Izjava o korišćenju WSPAY-a

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

 

Prodajno mjesto mora kupcima osigurati mogućnost da ne pristanu na učestvovanje u marketinškim akcijama i da ne budu saglasni s davanjem njihovih ličnih podataka na korišćenje trećim osobama.

 

Prodajno mjesto može koristiti sljedeću izjavu o privatnosti:

 

MB com d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MB Com d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Ako su na stranicama prodajnog mjesta cijene izražene u stranoj valuti (npr. USD, GBP...), prije plaćanja mora se konačna cijena preračunati u Eure i takva prikazati kupcu, a obavezno je osigurati sljedeću izjavu o konverziji (prilagođenu valuti i kursu banke koji se koriste, kao i jeziku):

 

All payments will be effected in Montenegro national currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Dollar into Euro according to the current exchange rate of the Central Bank of Montenegro. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

 

Ako su na stranicama prodajnog mjesta cijene izražene u Eurima, ali ne i stranoj valuti, zbog inostranih kupaca može se staviti sljedeća izjava o konverziji:

 

All payments will be effected in Montenegro currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

Izjava o zaštiti prijenosa ličnih podataka

 

Za trgovce koji koriste Monri WSPayFORM način komunikacije

 

Unos i prijenos ličnih podataka

 

Unos i prijenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava Monri WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema Monri WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Za trgovce koji koriste Monri WSPayAuto način komunikacije

 

Unos i prijenos ličnih podataka

 

Unos i prijenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom  (navesti stepen enkripcije i vrstu SSL-a) koju osigurava SSL sertifikat izdat od  (upisati izdavača sertifikata).

 

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema Monri WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 
067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Pozovite +38267603841