067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Svi proizvodi
 

Uslovi prodaje na websajtu MBcom

1. DOSTUPNOST PROIZVODA
Svi proizvodi koji se nalaze na portalu dostupni su za naručivanje, osim ako nijesu na zalihama. Proizvodi dostupni na portalu imaju ograničene zalihe, pa mogu postati nedostupni bez prethodne najave.

 

U slučaju nestanka zaliha do kojeg dođe nakon pravljenja porudžbine, Multicom će o tome obavijestiti Kupca i predložiti isporuku čim artikal bude dostupan ili izvršiti povrat novca u slučaju da je izvršeno online plaćanje.

 

 

2. POTVRDA PORUDŽBINE
Nakon što proizvod dodate u korpu, upišete podatke za dostavu i odabereta način plaćanja pa pritisnete dugme KUPI, Vaša porudžbina će se naći u procesu obrade.

 

Naši operateri će provjeriti dostupnost poručenih proizvoda a nakon toga Vas pozvati kako bi potvrdili tačnost unesenih podataka.

 

Porudžbina se smatra važećom tek nakon potvrde od strane naših operatera.

 

Naš operateri će Vas kontaktirati u najkraćem roku a ne dužem od jednog radnog dana od trenutka prijema porudžbine.

 

2. DOSTAVA ROBE I TROŠKOVI ISPORUKE
Dostavu proizvoda poručenih na portalu mb-com.me vrše kurirske službe ili dostavljači firme MBcom.

 

Svi artikli prikazani na portalu mb-com.me imaju izraženu cijenu dostave za pojedinačne porudžbine. U slučaju da kupac naručuje više manjih proizvoda male težine (paketna porudžbina) biće naplaćena samo jedna dostava u iznosu od 3€ ili će u zavisnosti od ukupne težine i cijene proizvoda dostava biti besplatna.

 

Za dostavu gabaritnih proizvoda bez obzira na cijenu proizvoda, trošak dostave se računa po uređaju.

 

Pored dostave kupac može odabrati i da proizvode preuzme u našem šopu u Podgorici. U tom slučaju je preuzimanje besplatno.

 

 

4. OTKAZIVANJE PORUDŽBINE
Sve porudžbine koje su u procesu obrade i dostave a nijesu još uvijek isporučene mogu se otkazati bez ikakvih troškova po kupca.

 

 
067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Pozovite +38267603841